Sunati la: 0744266287 (8:00 -18:00)

Sau la: 0230561977 (8:00 -13:00)​

Bulevardul Bucovina, nr. 17, et. 1, Gura Humorului, Suceava, 725300Vezi Locație

Produse

Alaturat se afla lista cu produse disponibile, proprietatile si preturile lor. Aceste produse se pot achizitiona direct de la cabinet sau prin comanda telefonica

Ganoderma

Ce este Ganoterapia?
Ganoterapia este o metodă de dobândire a sănătăţii ce foloseşte Ganoderma Lucidum – ciuperca ce poartă şi numele de Reishi sau Ling Zhi. Această specie de ciupercă medicinală, care s-a bucurat de o mare preţuire din partea chinezilor a fost un remediu secret folosit de mii de ani deoarece avea excelentul renume de a menţine sănătatea şi susţine longevitatea.
Ce este Lingzhi (Ganoderma)?

Língzhī (în chineza tradiţională: 靈芝; chineza simplificată: 灵芝; japoneză: reishi; coreeană: yeongji, hangul: 영지) este numele unei specii de ciuperci Ganoderma Lucidum. Ganoderma Lucidum se bucură de de o veneraţie specială în Asia, unde a fost folosită în medicina tradiţională chineză ca plantă medicinală de mai mult de 4000 de ani, făcând din ea una dintre cele mai vechi ciuperci cunoscută ca fiind utilizată în medicină. Cuvântul „lingzhi” în chineză înseamnă „planta cu forţă spirituală” şi este de asemenea descrisă drept „ciuperca nemuririi”. Datorită beneficiilor dovedite pentru sănătate şi absenţei din câte se ştie a efectelor adverse şi-a cucerit în Est reputaţia ca fiind planta de esenţa cea mai înaltă.

Ganoderma Lucidum nu era pentru oamenii de rând, iar ţăranilor care încercau să o fure li se tăia mâna. Astăzi, informaţiile şi practica nu mai sunt secrete, ci au fost publicate de foruri academice din China până în America, în documente ştiinţifice şi pe sute de pagini de pe internet.

Unii împăraţi chinezi au denumit-o Planta Tinereţii, Planta lui Dumnezeu sau Elixirul Eternităţii. Ciupercii magice, mai puternică de 8 ori decat Ginsengul, i-au fost dovedite ştiinţific veleităţile, prin colaborarea cu cadre medicale şi cu producătorii de medicamente.
Considerată de chinezi ca fiind „Regele miraculos al plantelor”, Ganoderma Lucidum este deosebit de căutată pentru proprietăţile sale medicinale care îmbunătăţesc capacitatea organismului de a se vindeca, în timp ce ajută pe cel care o foloseşte să îşi menţină forma fizică într-o stare bună. Pe lângă faptul că sporeşte longevitatea, Ganoderma Lucidum are proprietatea unică de a contribui la întărirea sistemului imunitar.
Destul de rară în vest, Ganoderma Lucidum a fost venerată ca plantă medicinală de către împăraţii marilor dinastii japoneze şi chinezeşti, băută împreună cu ceaiurile lor speciale şi fierturi de ciuperci pentru a obţine o vitalitate crescută şi o viaţă lungă. Ganoderma Lucidum se crede că era prezentă în „elixirul tinereţii eterne”, căutat în mod constant de taoiştii din vechime.

De ani de zile, ciuperca medicinală Ganoderma Lucidum a fost inclusă într-o istorie a medicinei populare pentru contribuţia sa în vindecarea tuturor tipurilor de cancere şi pentru efectul pozitiv în dezvoltarea sistemului imunitar.
Pe lângă faptul de a contribui mult la tratamentul a diverse boli, Ganoderma Lucidum a devenit aşa de populară şi pentru proprietăţile sale de a extinde durata vieţii, crescând vigoarea şi vitalitatea.

Linghzi a fost adăugată în „American Herbal Pharmacopoeia and Therapeutic Compendium”.

MORFOLOGIE SI CONSTITUENTI
Este o sursă biologic activă de polizaharide cu proprietăţi medicinale şi mai conţine de asemenea: ergosterol; cumarină; manitol; lactone; alcaloizi; acizi graşi nesaturaţi; vitamine şi minerale. Spre deosebire de alte ciuperci, care au un conţinut de apă mai mare de 90%, lingzhi proaspăt conţine doar 75% apă.

Ganoderma conţine mai mult de 200 elemente active care pot fi împărţite în trei categorii: 30% dintre ele sunt solubile în apă, 65 % elemente solubile organice şi 5 % elemente solubile volatile.

Lingzhi este cunoscut ca adaptogen, antialergic şi anti-hipertensiv, datorită prezenţei triterpenelor. Pe lângă aceste proprietăţi, linghzi a fost găsită ca fiind anti-inflamatoare, antivirală, anti-parazită, anti-fungicidă, antidiabetică, anti-hipotensivă şi hepato-protectoare. Datorită acestor proprietăţi, lingzhi este privită ca un stabilizator al tensiunii sanguine, antioxidant, analgezic, un tonic al rinichilor. Poate fi folosită în prevenirea bronşitelor, fiind antitusiv şi expectorant, precum şi în tratamentul cardiovascular şi în tratamentul nivelului ridicat de trigliceride, a tensiunii ridicate arteriale, hepatitelor, alergiilor, fiind un bun suport în chimioterapie, cancer, HIV şi chiar în cazul oboselii şi răului de înălţime.

Proprietăţi :
1.Polizaharide
- întăreşte sistemul imunitar
- echilibrează nivelul glucidelor în sistemul sanguin
2. Germaniu organic
- creşte nivelul oxigenului din sistemul sanguin
- antioxidant specific care reduce radicalii liberi şi efectele secundare ale câmpului electromagnetic
- echilibrează funcţionarea moleculelor din preajma celulelor canceroase
3. Adenozine
- reduce colesterolul şi grăsimile
- împiedica fragmentarea placilor care pot produce blocaje în sistemul sanguin
- uşurează circulaţia sângelui în vasele blocate de depuneri de grăsimi şi lipide
- echilibrează rata metabolică şi revitalizează corpul
4.Triterpenoide
- întareşte sistemul digestiv
- protecţie împotriva alergiilor
- reduce colesterolul şi conţinutul de substanţe grase
5.Esenţa ganodermică
- tratează problemele pielii,
- dă stralucire tenului şi catifelează pielea

CUM ACTIONEAZA GANODERMA?
Efectele Ganodermei asupra organismului parcurg următoarele etape:
1. Evaluarea stării de sănătate (1-30 de zile)
Ganoderma ajuta la depistarea bolilor şi toxinelor ascunse în corp şi acţionează pentru reglarea funcţiilor organismului. În timpul acestui proces corpul va prezenta simptome cunoscute ca reflexii. Aceste reacţii nu constituie efecte secundare, ci ne ajută sa identificăm zona cu probleme. Acesta este efectul de evaluare a stării de sănătate.
2 Purificarea-detoxifierea (1-30 săptămâni)
Ganoderma este cunoscuta ca maestru al eliminarii toxinelor datorită capacităţii sale de eliminare a excesului de acid uric, acid lactic, colesterol, depozite de grasime, celule moarte şi toxine acumulate în organism. Toxinele circulă prin sistemul sanguin şi sunt eliminate (cu ajutorul rinichilor şi ficatului) prin urină, scaun, dar şi prin transpiraţie, eczeme pe piele, spută şi mucus.
3 Reglarea (1 - 12 luni)
În timpul procesului de vindecare pot fi observate multe reacţii. Nu e un motiv de îngrijorare, căci acesta este semnul că organismul se vindecă. Daca reacţia este prea puternică, trebuie redusă doza.
4 Recuperarea (6-24 luni)
Ganoderma va continua să repare părţile afectate ale organismului şi să fortifice sistemul imunitar pentru a face faţă bolilor. Ea va furniza elementele şi vitaminele esenţiale pentru o recuperare rapidă.
5 Reîntinerirea (1-3 ani)
Scopul fundamental pentru care e utilizată Ganoderma este menţinerea la nivel optim a funcţiilor corpului şi reîntinerirea.

Acţiunile Ganodermei asupra organismului:
• scade nivelul de colesterol din sânge şi cantitatea de grăsimi
• scade nivelul zahărului din sânge şi reface funcţiile pancreasului
• scade nivelul lipidelor şi stabilizează membrana celulelor roşii
• adenozina din Ganoderma scade numărul plachetelor din sânge şi împiedica tromboza
• îmbunătăţeşte funcţia cortexului şi a glandelor, determinând menţinerea echilibrului endocrin
• creşte capacitatea naturală de vindecare a organismului, ajutând corpul să îşi formeze un sistem imunitar puternic
• împiedica degenerarea celulelor din ţesuturi
• împiedica apariţia senilităţii prin menţinerea unei stări de tinereţe
• reduce efectele secundare ale medicamentelor antihipertensive
• împiedică degenerarea organelor
• împiedica apariţia alergiilor datorate antigenelor prin inhibarea celulelor productoare de histamină
• împiedică şi tratează cancerul şi inhibă metastaza celulară
• normalizează pâna la împiedicare degenerarea tisulară
• inhibă tromboza şi lisele trombocitare de pe pereţii care înconjoara ţesuturile şi elimina blocajele datorate medicaţiei anticanceroase, sporeşte efectul acestor medicamente
• uşureaza durerile provocate de cancer.

Eficienţa acestui produs este ilustrată mai jos, prin analiza rezultatelor remarcabile obţinute recent în urma utilizării ganodermei:
1. Vindecarea completă a durerilor de cap şi a celor de la nivelul umerilor datorate hipertensiunii şi arterosclerozei şi reducerea tensiunii sanguine.
Unul dintre pacienţii care a folosit ganoderma avea tensiunea 180/ 96. După 3 luni de tratament, tensiunea lui a scăzut la 126/ 94. La asemenea rezultate remarcabile se ajunge foarte greu fără medicamente anti-hipertensive.
La o pacientă cu arteroscleroză, tensiunea a scăzut de la 158/ 77mmhg la 128/ 67 mmhg în decurs de 3 luni. Colesterolul i-a scăzut de la 269 la242.
Unui pacient cu hipertensiune, tensiunea i-a scăzut de la 151/ 78 mmhg la 118/ 72 mmhg în decurs de o lună şi i-au dispărut durerile de cap şi de la nivelul umerilor.
2. Este eficientă atât în cazul tensiunii sistolice cât şi a celei diastolice.
-tratează hipertensiunea
-creşte tensiunea arterială în cazul pacienţilor cu hipotensiune
-previne arteroscleroza şi reduce nivelul colesterolului
-previne formarea trombozelor şi dizolvă trombozele formate
-reduce efectele secundare ale medicamentelor anti-hipertensive
-folosită împreună cu medicamente anti-hipertensive produce un efect hipotensiv
3. Este eficientă în tratarea obstrucţiilor vasculare cerebrale, infarctului cardiac, apoplexiei cerebrale şi anghinei pectorale
Un pacient cu obstrucţie cerebrală arterială dreaptă la care cele mai bune rezultate s-au obţinut prin administrarea simultană a ganodermei cu urokinază. Un alt pacient care suferise un atac cerebral cu obstrucţie vasculară în urma căruia rămăsese parţial paralizat, şi-a recăpătat mobilitatea după administrarea de ganoderma. Valorile grasimilor şi a b lipo-proteinelor au revenit la normal.
4. Este eficientă în tratamentul hepatitelor acute sau cronice şi a disfuncţiilor hepatice
după administrarea de ganoderma timp de trei luni, valorile got şi gpt au scăzut de la 200-300 la 100. Concepţia că bolile de ficat sunt incurabile trebuie abandonată:
Ficatul este unul dintre cele mai importante organe cu rol în menţinerea sănătăţii. Funcţiile ficatului sunt complexe. Prin urmare, bolile ficatului sunt dificil de tratat şi singura metodă de tratament adoptată de medicii occidentali este regimul dietetic. Totuşi, ganoderma are o acţiune benefică asupra complicatelor funcţii ale ficatului determinând revenirea acestora la normal. Pe baza investigaţiilor clinice se poate concluziona că ganoderma are un efect pozitiv semnificativ.
5. Durerile asociate gastritei, ulcerului duodenal, ulcerului etc pot fi eliminate imediat.
Ganoderma se administrează pentru tratarea gastritei, ulcerului gastric şi ulcerului duodenal. Este semnificativ cazul unui bărbat care suferise de ulcer gastric în tinereţe şi afecţiunea îi revenise într-o etapă târzie a vieţii. Medicamentele clasice nu aveau nici un efect, dar după administrarea de ganoderma timp de o săptămână durerile i s-au redus semnificativ. Pe măsură ce dozajul i s-a redus el nu a mai avut dureri decât cel mult o dată pe zi, ulterior dispărându-i cu totul.
Acest tratament este eficient şi în cazul pacienţilor cu ulcer gastric şi duodenal care se simt obosiţi şi slăbiţi. Ganoderma ajută la atenuarea durerilor post operatorii în cazul cancerului gastric. După administrarea acestui remediu, pacienţii au reuşit să se îngraşe iar aspectul lor s-a îmbunătăţit.

Weikang

WEIKANG este poate cel mai bun remediu pentru afecţiunile stomacului. Numele chiar arată acest lucru, „Wei” insemnând stomac, iar „Kang” însemnând „refacere”. În compoziţia sa intra anumite plante cu proprietăţi speciale: Fructele de Evodia medicinalis încălzesc stomacul, înlătură senzaţia de greaţă, împiedicând vomitatul. Curăţă căile hepatice. Evodia este utilă contra E. Coli, stafilococilor, bacilului tuberculozei etc. Aloe Vera reface mucoasa stomacului şi intestinelor. Util în stimularea tranzitului stomacal, înlătură durerile abdominale. Îmbunătăţeşte funcţionarea splinei.

WEIKANG este indicat în:

1. Ameliorează şi vindecă diverse afecţiuni ale stomacului şi traiectului digestiv, inclusiv ulcer, boli ale ficatului, curăţând canalele hepatice

 2. Util în gastrita cronică

3. Boli cardio-vasculare şi profilaxia lor, inclusiv infarct, cardiotonic, ajustează tensiunea arterială, dilatarea varicoasă a venelor, artrită.

4. Diminuează şi neutralizează aciditatea stomacului.

5. Hrăneşte Qi-ul stomacului, încălzeşte stomacul.

6. Menţinerea tinereţii pielei, la fel şi în complex cu alte terapii, la boli de piele, pentru profilaxia şi tratamentul depigmentării dermului, amenoreei ş.a.

7. Cazul anemiilor de diferite origini.

8. Caz de imunitate scăzută.

Jiurun Caulis Dendrobii

Este un amestec tonic de plante: ginseng, Wolfberry Fruit şi Dendrobium Officinale (specie de orhidee sălbatică), având efecte benefice asupra sănătăţii: tonifiere a rinichilor, a ficatului, pancreasului şi splinei, îmbunătăţeşte memoria şi vederea, ajustează glicemia, sporeşte imunitatea. Regenerează părul, e bun în caz de febră. Scade presiunea sanguină. Benefic în cazul iritaţiei canalului gastro-intestinal. E bun în boli ale plămânilor, răceli, fiind expectorant, astringent. „Planta celor o mie de lingouri de aur sau aurul moale” Această specie de plantă (numele chinezesc „Shihu”) este una dintre cele mai preţioase dintre multitudinea de remedii miraculoase ale medicinii chinezeşti mai vechi de trei mii de ani. „Clasica Shennong a Materiei Medica”, scrisă în primul mileniu î.Chr. o consideră una dintre cele mai bune produse medicinale. Creşte în condiţii extrem de speciale, pe cele mai abrupte coaste ale munţilor înalţi, în abisuri, în locuri greu accesibile. Nu are deloc rădăcini. Colectează umezeală de la nori şi primeşte energie spirituală de la soare şi de la lună. Mai mult decât atât, este receptivă la mediul înconjurător. O veche legendă spune că: „Shihu aude susurul apei de la mare distanţă şi se ascunde printre vânturile nordului.” Din aceste cauze, culesul acestei specii de plante este foarte periculos. Culegătorii au un proverb: „Când mergi în locul unde creşte Shihu, trebuie să ai posibilităţile unui tigru zburător.” De obicei, ei folosesc echipamente de alpinism şi cu ajutorul lor cuceresc cele mai înalte vârfuri în căutarea acestei plante magice.

Ce sunt Jiurun Caulis Dendrobii, American Ginseng, Gouji-Licium?

Medicina tradiţională chinezească consideră că organismul uman, „Qi”-ul, sângele şi saliva aparţin lui „Yin”. Era o veche regulă: „Dacă omul are o cantitate suficientă de salivă, toate organele interne sunt în stare bună de funcţionare şi orice boală dispare.” Câţiva experţi contemporani consideră că cel mai mic deficit de hidratare din organism afectează „Yin”-ul. În cazul deficitului de salivă, de exemplu, toate organele interne suferă şi se produc multe boli cronice. Termenul de „deficit de Yin” înseamnă un volum insuficient de fluide în organism. Această situaţie favorizează apariţia multor boli grave. „Yin” are două funcţii. Prima, protejează organele interne. A doua, controlează şi reglează nivelul „Yang”-ului în organism. De aceea, cele două simptome principale ale deficitului de „Yin” sunt uscăciunea şi inhibarea „Yang”-ului. Uscăciunea este provocată de faptul că „Yin”-ul nu protejează organele interne, de exemplu, textura muşchilor. Poate provoca uscarea sau chiar rănirea pielii. Pot apărea iritaţii ale cavităţii bucale şi a gâtului, uscarea limbii, dureri în gât, ţiuituri în urechi, uscarea corneei şi deficienţe de vedere. Deficitul de „Yin” poate genera hiperfuncţia „Yang”-ului, care poate aduce după sine simptome de boală, cum ar fi febră, transpiraţie, hiperexcitare sexuală masculină, poluţii etc. Deficitul de „Yin” acţionează diferit la nivelul organelor interne:

Inima: dureri de inimă, insomnie, roşeaţă în obraji, puseuri de căldură în braţe, picioare şi inimă, îngreunare şi alte simptome, care conduc la o serie de boli, de exemplu, dezechilibru mental, probleme cardiace, anemie, boli mentale, dureri ale limbii etc.

Ficatul: vertij, ţiuit în urechi, obraji fierbinţi, dureri intercostale, tremurături ale braţelor şi picioarelor, îngreunare, vedere înceţoşată, care conduc la o serie de boli, de exemplu, ciroză cronică, hipertonie, disfuncţii ale glandei tiroide, unele boli mentale, dureri oculare etc. Stomacul: foame nesăţioasă şi sete (în ciuda lipsei apetitului), dureri acute de stomac, chiar şi în zona ficatului. Boli care pot apărea: ulcer stomacal cronic, generat de deficitul de „Yin”, colici ale nervilor, dureri de dinţi, inflamarea cavităţii bucale, constipaţie cronică, lipsa apetitului la copii, lipsa gustului etc.

Plămânii: uscăciunea gurii, tuse seacă, chiar dacă nu apar inflamaţii la nivelul gâtului sau inflamaţii uşoare, sânge în salivă, dureri intestinale etc. Boli care pot apărea: TBC, răceli cronice, flegmă, inflamaţii ale gâtului, dermatite etc.

Rinichii: slăbiciune la nivelul genunchilor şi la nivelul mijlocului, inflamări la nivelul oaselor, orbire parţială, ţiuituri în urechi, termofobie, reducerea capacităţii sexuale la bărbaţi, dereglarea ciclului menstrual la femei etc. Boli care apar: nefrite cronice, boli ginecologice, tulburări la micţionare, capacitate mentală redusă, reacţii lente, pierderi de memorie etc.

Câteva funcţii ale Jiurun Caulis Dendrobii

Vindecă deficitul de „Yin”, hrăneşte „Yin”-ul, scade febra şi inflamaţiile, dizolvă cheagurile de sânge, controlează „Yang”-ul, hidratează plămânii, întăreşte întregul organism, hrăneşte organele interne cu „Yin”. Câteva funcţii ale American Ginseng Gust: dulce, uşor amar. Vindecă inima, plămânii, rinichii, hrăneşte plămânii cu „Yin”, are efecte antiinflamatorii şi de hidratare. American Ginseng aparţine aceleaşi specii ca şi Renshen, dar cele două plante au funcţii diferite. Renshen generează „căldură”, iar American Ginseng „răcire”. Deci, cel din urmă este potrivit în cazul deficienţei de „Yin”, adică în cazul bolilor de plămâni şi stomac.

Câteva funcţii ale Gouji-Licium

Hidratează ficatul şi rinichii, îmbunătăţeşte vederea.

Caracteristici principale ale Jiurun Caulis Dendrobii:

• Componente: Jiurun Caulis Dendrobii, American Ginseng, Gouji-Licium. Produsul are multiple efecte curative. Datorită lui Jiurun Caulis Dendrobii se asigură o bună hidratare, hrănire a sângelui şi organelor interne. Trei detalii tehnice

 • Echipamentele cele mai moderne de măcinare a materiilor prime în pudră de dimensiuni micronice sunt importate din Germania. Astfel, produsele sunt complet asimilate în organism. • Toate componentele sunt atent preparate în laboratoarele Corporaţiei „Green Valley” din Shanghai şi sunt testate clinic.

• Dizolvarea şi amestecarea componentelor sunt produse cu ajutorul celor mai avansate tehnologii.

Câteva particularităţi

• Generarea de „Yin” se produce rapid, în timp ce „Yin” se şi asimilează complet în organism. • Jiurun Caulis Dendrobii, această plantă sălbatică, este în procent de 100% curăţată şi sterilizată.

JIURUN CAULIS DENDROBII

●Hrăneşte yin şi umezeşte plămânii

 ●Hrăneşte splina şi suplimentar rinichii

●Hrăneşte yin şi relaxează muşchii inimii

●Întăreşte sănătatea

Maca

Consumul de Maca pe post de „superaliment” datează de cel puţin 3000 de ani. Numele botanic al Maca este Lepidium meyenii, Walpers (după botanistul german Gerhard Walpers) şi este cunoscută şi sub numele de Lepidium peruvianum, Chacon după cercetătoarea peruviană dr. Gloria Chacon.

Maca este o rădăcină cu formă de inimă a unei legume din familia Brassicaceae (crucifere), care seamănă cu o ridiche, dar creşte de mărimea unui cartof dulce – culoarea ei variază de la galben crem sau roz deschis până la mov închis sau negru.

Maca este planta cultivată la cea mai mare altitudine din lume, crescând în munţi la peste 4100 de metri. Clima la această altitudine este aspră – frigul e extrem, razele solare sunt puternice, vânturile bat cu forţă şi descărcările electrice sunt ceva obişnuit – şi foarte puţine vegetale cresc în afară de Maca, muşchi şi cactuşi. Această combinaţie de factori de mediu îi conferă rădăcinei Maca proprietăţile sale unice şi ştiinţa a confirmat în studiul plantelor medicinale...cu cât este mai specializată climateric o plantă şi cu cât e mai privativ ciclul de creştere, cu atât mai diverse şi mai numeroase îi sunt proprietăţile.

Maca este un aliment întreg – de fapt, un aliment funcţionalizat a cărui etichetă de „superaliment” se datorează numeroşilor şi variaţilor săi componenţi, în compoziţia sa nutritivă intrând numeroase minerale, vitamine, 18 aminoacizi, acizi graşi esenţiali şi steroli, cunoscuţi pentru capacitatea lor de a reduce adsorbţia intestinală a colesterolului. Maca mai conţine şi glucozinolate (cunoscute pentru proprietăţile antimutante şi anticarcinogene) şi alcaloidul unic macaina 1-4, macaene şi macamide, nemaiîntâlnite nicăieri în lumea botanică, a căror proprietăţi abia încep să fie înţelese de ştiinţa modernă.

Ca supliment nutritiv, Maca are efect tonic generalizat al funcţiilor biochimice omeneşti, mai ales în hrănirea şi îmbunătăţirea funcţiilor endocrine. Sistemul endocrin include toate glandele şi toţi hormonii pe care acestea le secretă şi care controlează funcţiile:
• fertilitatea şi funcţiile sexuale
• digestia şi absorbţia
• creierul şi fiziologia sistemului nervos (inclusiv moderarea stărilor sufleteşti)
• energia şi răspunsul la stres (adrenalina etc.)

Echilibrul hormonal adaptogen
Pudra Maca este un echilibrant hormonal şi stimulează glanda pituitară, acţionând ca un tonic pentru sistemul hormonal. Când glanda pituitară funcţionează optim, întregul sistem endocrin devine echilibrat, deoarece glanda pituitară controlează secreţia de hormoni a încă altor trei glande endocrine.

Rădăcina bogată în nutrienţi Maca mai este cunoscută şi ca un adaptogen, ceea ce sporeşte capacitatea organismului de a se adapta la stres şi boală. Această rădăcină puternică acţionează de asemenea în concordanţă cu nevoile individuale, vârstă şi sex, stimulând organismul să producă hormonii necesari pentru a acoperi necesităţile fiecărui consumator în parte.

Dacă sistemul endocrin vă este dezechilibrat, Maca va ajuta la restabilirea echilibrului. Câteva beneficii reale ale unui sistem endocrin echilibrat sunt cele pentru care această rădăcină este cunoscută: creşterea libido-ului, energiei şi vitalităţii, la fel ca şi fertilitatea crescută pentru femei şi bărbaţi. În plus, rădăcina Maca ascute stabilitatea minţii şi generează o stare de bine.
Maca este considerată a fi adaptogenică, însemnând că acţionează în funcţie de necesităţile organismului, de vârsta şi sexul persoanei care o consumă – permiţând atât bărbaţilor cât şi femeilor de toate vârstele să beneficieze de ea, dacă o consumă cu regularitate.

Ce poate face Maca Power pentru dvs.?
● Creşte vitalitatea şi energie
● Menţine echilibrul hormonal
● Creşte fertilitatea atât la bărbaţi, cât şi la femei
● Tratează simptomele menopauzei
● Tratează bufeurile, transpiraţiile nocturne, schimbările bruşte de dispoziţie şi depresiile
● Maca hrăneşte şi reglează sistemul endocrin
● Sporeşte claritatea mentală
● Maca Power creşte libido-ul şi ajută la tratarea disfuncţiilor sexuale
● Îmbunătăţeşte starea de bine fizic şi emoţional

Barbary Wolfberry Fruit

Îmbunătăţeste activitatea ficatului şi rinichilor, umple cu esenţă vitală organismul şi ascute vederea; diabet cauzat de căldură internă; anemie; vedere slabă.

INDICAŢII
Debilitate generală cu deficienţă a esenţei vitale, manifestată prin dureri ale coapselor şi genunchilor, ameţeli şi ţiuituri în urechi; diabet cauzat de căldură internă; anemie; vedere slabă.

SFATURI DE REFERINŢĂ
1. Hrăneşte ficatul şi rinichii. În tratarea oboselii părţii de jos a spatelui şi a genunchilor, datorită deficienţelor de funcţionare a rinichilor, produsul poate fi administrat împreună cu Rhizoma Polygonati.
2. Hrăneşte ficatul şi îmbunătăţeşte vederea. În tratarea ameţelilor, a vederii în ceaţă şi vederii slăbite datorită deficienţei energie yin în ficat şi rinichi, produsul este deseori utilizat împreună cu Flos Chrysanthemi, Radix Rehmanniae Praeparata, etc.
3. Conţinutul său bogat în: polizaharide (amilaze), dextrine, acid ascorbic, riboflavină, triamină, niacină, taurină, vitaminele E,C (conţinutul e identic cu cel al unei portocale),B1 şi B2, 19 tipuri de aminoacizi, potasiu, sodiu, calciu, magneziu, fier, cupru, mangan, zinc, seleniu, precum şi 21 de tipuri de minerale, îl fac util în foarte multe afecţiuni, blânde sau severe. Are o concentraţie de proteine mai mare decât a polenului şi conţine mai mult caroten decât morcovul.
4. Planta este de asemenea un remediu eficient în formele uşoare de diabet (tratat medicamentos sau insulino-dependent).
5. Eficientă în boli cronice, cum ar fi: nefrite, astm, creşterea în volum a prostatei, pentru ficat mărit, osteoporoză, etc.

Remediile florale Bach

Remediile florale Bach sunt remedii naturale specifice nivelului emotional de tip depresie, anxietate, iritabilitate, traume, putand fi folosite si in scop preventiv, in  conditii de stres, la persoane ce prezinta diferite stari de discomfort sau oboseala.Nu e  neaparat necesar sa ai o afectiune la nivel fizic pentru a beneficia de remediile florale.Multi dintre noi traversam perioade dificile si obositoare cand negativismul se strecoara in sufletele noastre.Pentru aceste perioade din viata remediile florale sunt un ajutor pretios in restabilirea echilibrului inainte de a aparea simtomele fizice.

Majoritatea remediilor sunt preparate din inflorescentele plantelor si copacilor,au o actiune blanda, sunt  lipsite de efecte secundare, nu creeaza dependenta, pot fi administrate persoanelor de orice varsta si sunt  compatibile cu orice alt tratament.

Aceste remedii nu se adreseaza afectiunii ca atare ci individului.ele nu subpreseaza atudinile negative ci le dezvolta pe cele pozitive stimuland astfel propriul potential de autovindecare atat la nivel fizic cat si psihic.

 « Sanatatea si fericirea rezulta din existenta in armonie cu propia noastra fire,este uniunea completa si intraga dintre suflet,minte si trup.»  Dr. Bach

Tonging

Este un amestec de extract Ganoderma, Rehmannia, Tuckahoe, Aloe Vera, Yam (specie de cartof dulce), lemnul câinelui şi alte plante, cu multiple efecte benefice asupra sănătăţii organismului uman: tonifică şi îmbunătăţeşte activitatea creierului, capacitatea de memorare, hrăneşte şi stimulează activitatea splinei, pancreasului, stomacului şi a intestinului gros, a celui subţire, elimină insomniile. E util în tratarea atenţiei deficitare, neliniştilor şi în terapia demenţei.

Ce este Rehmannia? Este un medicament natural chinezesc din cele mai vechi timpuri, extras din rădăcinile uscate ale plantei cu acelaşi nume, care are multe efecte vindecătoare, în special asupra sângelui.

„Shennong clasic a Materia Medica” (tratat medical creat cu mai mult de 2000 de ani în urmă) adaugă: „Dacă iei pentru o perioadă de timp îndelungată, bătrâneţea vine mai târziu şi sănătatea e perfectă.” Sursele de mai târziu subliniază faptul că Rehmannia tratează glanda care produce adrenalină la fel de bine.
Drept rezultat al procedurilor corespondenţelor, acest produs purifică sângele, nutreşte ficatul şi rinichii, vindecă măduva, întăreşte muşchii şi are un efect bun asupra stărilor de convalescenţă. În „Tratatul plantelor” se poate citi: „Deficitul de yin aduce un deficit al spiritului, dacă nu luaţi Rehmannia, bolile devin incurabile. Deficitul de yin aduce febră, dacă nu luaţi Rehmannia, nu puteţi scade temperatura corpului. Deficitul de yin aduce tremurături, dacă nu luaţi Rehmannia, nu vă mai puteţi opri. Deficitul de yin aduce nervozitate, dacă nu luaţi Rehmannia, nu veţi putea fi calm.”

Tuckahoe este o plantă cu gust dulce, care îmbunătăţeşte yin-ul, în special pentru problemele sângelui, iar în combinaţie cu Lingzhi (Ganoderma) vindecă rinichii, împrospătează măduva spinării, având un efect de liniştire.

Aloe Vera are un gust uşor amărui şi vindecă afecţiunile ficatului, splinei, stomacului, având un efect laxativ şi stimulând circulaţia liberă a Qi-ului. În combinaţie cu Lingzhi şi Tuckahoe are efect antiinflamator.

Yam-ul sălbatic care intră în compoziţia acestui produs a fost utilizat din cele mai vechi timpuri de către mayaşi şi azteci pentru a rezolva multe probleme de sănătate, inclusiv problemele specifice femeilor, uşurând durerile naşterii. Conţine multe saponine steroide, ceea ce îl face util în afecţiuni ale organelor genitale, dar şi în artrite sau astm. Este un bun antispasmotic, antiinflamator, vasodilatator. Reduce inflamaţiile şi durerile cauzate de reumatism, gută şi artrită. Ajută în tratarea sindromului oboselii cronice.

Yam-ul stimulează circulaţia sângelui în ficat, rinichi, stomac şi intestine; asigură protecţia integrală a organelor interne, stimulând funcţionarea lor. În combinaţie cu Lingzhi vindecă insomniile şi somnolenţa, simptomele tahicardiei etc.

Lemnul câinelui are un efect de liniştire, stimulează Qi-ul, îmbunătăţeşte vederea.
Ca multe alte produse ale medicinii chinezeşti, Tongning are un caracter universal – hrăneşte yin şi sângele, stimulează Qi-ul, vindecă inima, stomacul şi intestinele, îmbunătăţeşte funcţionarea creierului, înlătură senilitatea. Acţionează benefic asupra conexiunilor dintre nervii creierului, ceea ce îmbunătăţeşte posibilităţile mentale de memorare, facilitând învăţarea etc. Pe scurt, Tongning-ul este un remediu multifuncţional.

Radix Notoginseng

 „Sanqi” (Radix Notoginseng) sau sub alt nume: „Tianqi”.
Componentele principale: Radix Notoginseng (extract), Paecilomyces Hepalid, Aloe Vera).

Elimină stazele sanguine, opreşte sângerările, determină scăderea cantităţii de transpiraţie şi micşorează durerile. Vindecă ficatul, stomacul, curăţă şi revitalizează sângele, vitalitatea energiei; are un efect hemostatic evident.

INDICAŢII
Hemoptizie, hematoze, epistaxis, sângerări uterine neobişnuite, sângerări traumatice, înţepături dureroase în piept şi abdomen, transpirări traumatice şi dureri.

Paecilomyces Hepalid este miceliu de Cordiceps - vindecă plămânii, rinichii, inima, are efecte hemostatice, hrăneşte „Yin-ul”.

Aloe Vera vindecă ficatul, intestinul gros, elimină toxinele, are efect uşor laxativ, dilată vasele de sânge, scade nivelul de colesterol.

SFATURI DE REFERINŢĂ
Un medicament pentru „Qi” şi sânge
Medicina străveche chineză a considerat „Qi-ul”, sângele şi salvarea „ca cele trei comori”ale oricărui organism.”Qi”-ul simbolizează vitalitatea mentală , sângele era considerat o bază materială a vieţii. Circulaţia sângelui depinde de mişcarea „Qi”-ului. „Qi”generează sânge, reglează sângele. O regulă veche a medicinei tradiţionale chineze spune: „Qi”-ul este comandantul sângelui. Pe de altă parte , existenţa „Qi”-este direct conectată cu sângele, cu circulaţia sângelui. „Sângele este mama „Qi”-ului, obişnuiau să spună vechii doctori chinezi .

Deci „Qi”-ul şi sângele sunt structuri inseparabile ale organismului.Din interacţinea lor se pune baza vieţii şi activităţii umane.
Dacă „Qi”-ul şi sângele sunt în stare normală, organele interne sunt în siguranţă, funcţiile lor sunt armonizate, şi ca urmare, orice om se bucură de longevitate.

Printre organele interne , ficatul şi rinichii sunt principalele, în care „Qi”-ul şi sângele interacţionează în modul cel mai intensiv.
Ficatul şi rinichii, aşa numitul „Triunghi de Aur” are grijă să furnizeze organismului suficiente cantităţi de „Qi” şi sânge, pentru a armoniza activitatea celorlalte organe şi structuri., ele sunt „responsabile”pentru viaţa umană.
Vasele şi meridianele , conectând ficatul şi rinichii, menţin circulaţia „Qi”-ului şi a sângelui între cele trei organe , şi mult mai mult decât atât, determină funcţionarea tuturor celulelor din întregul organism.
Orice problemă, chiar şi cea mai mică a „Qi”-ului şi sângelui , fiind acumulată în organele interne duce la boli cronice.Bolile cronice includ nefrita, diabetul sistemul respirator, astma, nivelul ridicat de colesterol, boala cronică a ficatului, oasele moi. În principiu, nu există termenul de „boală cronică” în medicina chineză, în locul acesteia fiind folosite cuvintele: simptomele generale ale „Qi”-ului şi ale sângelui.
Profesorul Mo Fijian, expert remarcabil în medicina chineză, în urma cercetărilor intensive timp de cincizeci de ani a descoperit ca principala cauză incurabilă a bolilor se află în sânge. A ajuns la concluzia că îmbătrânirea prematură, cancerul, deficienţele sistemului cardiovascular, diabetul, senilitatea etc., toate acestea sunt generate de „sângele anormal”. Acest concept include atât anormalităţile oricărei componente a sângelui cât şi anormalităţile fizice ale organismului (în special în cazurile în care densitatea sângelui este prea ridicată şi împiedică circulaţia sângelui), imunitatea sângelui este insuficientă etc.
În cazul organului care este bolnav, problema se află în „sângele anormal”.

SFATURI DE REFERINTA

1. Opreşte sângerările şi înlătură stazele sanguine. Rădăcina este eficientă pentru diferite sângerări interne şi externe. Cu aceste virtuţi tămăduitoare, este potrivită pentru bolnavii cu sângerări şi staze sanguine.
2. Revigorează circulaţia sanguină şi reduce stazele sanguine, dilatând vasele de sânge şi ameliorând circulaţia sângelui în întregul corp, creşte afluxul de sânge din creier.
3. Util în tratarea apoplexiei, hemiplegiei, a sechelelor bolilor cerebrovasculare, a hemoragiilor oculare.
4. Benefic în tratarea bolilor coronariene.
5. Scade colesterolul din sânge.
6. Folositor în bolile cronice ale rinichilor.
7. Reglează circulaţia sângelui, nivelul de zahăr în sânge, scade nivelul de colesterol, protejează vasele de sânge de scleroză.
8. Dilată vasele de sânge, îmbunătăţeşte circulaţia, previne şi vindecă bolile capilarelor creierului.
9. Stimulează regenerarea celulelor sângelui şi reglează echilibrul dintre ele.
10. Previne unele boli ale ficatului, are efect de vindecare, întăreşte sistemul imunitar
11. Elimină radicalii liberi, întârzie îmbătrânirea.
12. Uşurează durerile şi micşorează transpiraţia. Este deseori prescrisă în tratamentul traumatismelor, dureri provocate de ecchymoma şi carbuncul, transpiraţii şi boli externe sau alte probleme ale pielii. Rădăcina este utilă în bolile coronariene cardiace, anghină pectorală, şi în combaterea muşcăturilor şerpilor veninoşi.
13. Indicat în cazuri de anemie.

ALTE SFATURI
Are acţiune efectivă când este aplicată direct pe rănile traumatic; vindecă fără a lăsa cheaguri şi cicatrici; atât intern, cât şi extern, cel mai bun medicament pentru sângerări; poate fi folosit în siguranţă în cantităţi mari. Are efecte benefice în paradontoză.

Agaricus

 [Ingrediente] pudră de miceliu de Agaricus Blazei, pudră de miceliu de Grifola Frondosa, extract de fructe de păducel, flori de caprifoi, seminţe de ridiche, susan sălbatic, Flos Chrysanthemi, amidon

INDICATII:
• sporeşte imunitatea organismului
• stimulează activitatea celulară
• reface şi stimulează funcţionarea ficatului
• are efecte antivirale
• este antitumoral şi anticanceros
• ajustează glicemia
• previne bolile cronice cardiovasculare, diabetul, osteoporoza
• calmează nervii şi tratează hemoroizii
• inhibă bacteriile şi infecţiile tuberculoase
• linişteşte durerile epigastrice şi colicile abdominale care apar după naştere
• efecte pozitive în digestie, stimulând secreţiile digestive, înlătură diareea şi durerile abdominale

Houtou

 [Ingrediente] pudră de miceliu de Hericium Erinaceus, Poria, Euryale ferox Salisb. Ex. DC, Rhizoma Dioscoreae, White Hyacinth Bean, extract de fructe de păducel, coajă de mandarină, amidon

SFATURI DE REFERINTA
• are proprietăţi antitumorale şi efecte citostatice demonstrate asupra cancerului gastric, esofagian, cel hepatic şi al pielii
• scade nivelul glicemiei, a trigliceridelor şi nivelul total al colesterolului
• îmbunătăţeşte digestia, funcţionarea stomacului şi a splinei, vigoarea şi nutriţia în general a organismului
• reface în mare măsură neuronii şi nervii, fiind util în tratarea senilităţii şi a bolii Alzheimer
• întăreşte rinichii, micşorează frecvenţa urinărilor, emisia seminală sau leucoreea excesivă de care suferă de cele mai multe ori bolnavii de diabet şi creşte densitatea lichidului seminal
• stimulează secreţia şi circulaţia fluidelor din corp.

Xianggu

 [Ingrediente] pudră de miceliu de Shiitake, praf de miceliu Agaricus Blazei, praf de miceliu de Grifola Frondosa, extract de fructe Lycii, Flos Chrysanthemi, amidon.

SFATURI DE REFERINTA

• efecte antibacteriene, antivirale şi antiparazitare, inhibând Staphylococcus aureus, Bacillus subtilis şi Escherichia coli
• hipolipemiant, scade colesterolul
• creşte imunitatea bolnavilor de cancer în timpul radio- şi chimioterapiei
• îmbunătăţeşte vederea, cu efecte benefice în conjunctivite
• detoxifiant, acţionând la nivelul plămânilor şi rinichilor

Cordiceps

[Ingrediente] pudră din miceliu de Cordyceps sinensis

Cordicepsul este obţinut de pe Platoul Qinghai din Tibet, situat la o înălţime de peste 4000 de metri, fiind obţinut şi dezvoltat în cadrul Institutului Regional din Delta Yangtze a Universităţii Tsinghua. Adenozina este principala componentă eficientă a cordicepsului.

Ciuperca de larvă chinezeascā--Cordiceps Miceliu
Ciuperca de larvă chinezeascā, de asemenea cunoscută şi sub numele de Cordyceps sinesis, este o creatură indigenă unică care creste în mlaştina verde a Platoului Qinghai-Tibet din China. Este considerată una dintre cele 3 tonice de vîrf în medicina tradiţională, alături de ginseng şi de cornul de cerb. Iarna seamănă cu un vierme şi vara cu iarba. De aici şi numele în chineză de “Dongchong Xiacao”, care literalmente înseamnă“Iarna-vierme & Vara-iarbă”.
Procesul de creştere a Ciupercii in de larvă este uluitor. Iarna cînd e o insectă (în stadiul de larvă) hibernează, sporii de ciupercă se dezvoltă şi invadează sistemul circulator. Ciuperca creşte atît de rapid după absorbţia substanţelor nutritive din larvă, încît în cele din urmă formează o carcasă tare care o acoperă în întregime. Apoi insecta moare din cauza aceasta şi devine un corp plin şi ferm. Partea externă rămîne aceeaşi, ceea ce o face să arate încă ca un vierme. Cînd vine vara viitoare, partea de sus a viermelui se dezvoltă din pămînt şi arată ca iarba. Dl. Pu Songling, un reputat scriitor al dinastiei Qing, a descris această transformare extraordinară după cum urmează: “Numele Dongcong Xiacao se potriveşte realităţii, iar transformarea se petrece fără efort. Ceva poate fi în acelaşi timp şi animal şi plantă, iar legile înnăscute ale acestor lucruri sunt învăluite de mister.”

Datorită proprietăţilor sale unice, ciuperca de larvă este întîlnit în sălbăticie şi este foarte dificil de cules. Fiind o plantā medicinală valoroasă, este preţioasă ca şi „aurul” în medicina chinezească.

Ciuperca de larvă este asociată şi cu ceva ce s-a petrecut în China antică. Povestea a început în urmă cu 1000 de ani, pe vremea fostei Dinastii Song din partea de sud, Un teren vast care se întindea între Asia şi Europa a intrat sub regimul Imperiul Mongol al lui Genghis Khan. Pentru a cuceri intreaga ţară,nomazii au început o invazie acolo unde se află acum China de Sud-Est. Spre marea lor surpriză,atacul lor a fost respins în mod repetat de rezistenţa poporului local, care era foarte puternic şi rezistent şi putea ţine la distanţă asaltul cavaleriei mongoleze. De aceea, mongolii au trebuit să trimită mai multe trupe pentru a ocupa acest loc. Apoi monarhul mongol a ordonat o anchetă; s-a aflat că oamenii locului foloseau ciuperca de larvă mult în alimentaţia lor, iar asta i-a ajutat la creşterea rezistenţei fizice.

Observaţiile clinice de mai multe secole ale medicilor chinezi şi-au permis să catalogheze calităţile de bază ale Cordicepsului – care deţine un spectru larg de acţiune:
• Ca mijloc foarte eficient pentru reglarea imunologică, deţine calităţi puternice de adaptare - independent de starea iniţială el poate să ridice imunitatea slabă şi s-o coboare pe cea înaltă (imunomodulator);
• Ca antibiotic natural. Oferă acţiune bacteriostatică asupra câtorva zeci de bacterii patogene, inclusiv bacterii ca pneumococ, streptococ, stafilococi aurii;
• Posedă acţiuni antinflamatorii, acţiune analogă cu hormonii, având aceeaşi eficacitate. În această calitate cordicepsul nu cedează, ci chiar întrece în eficacitate hidrocortizonul;
• Efectuează o îndelungată şi constantă dilatare a vaselor sanguine, îmbunătăţind foarte mult vascularizarea muşchilor inimii şi a altor organe, iar acest fapt la rândul său preîntâmpină trombogeneza şi se foloseşte în scop profilactic şi tratează boli grave ca infarctul miocardic, boala ischemică a inimii, stenocardia (angina pectorală), bolile ficatului, plămânilor şi altele;
• Are acţiune antioxidantă;
• Măreşte stabilitatea, rezistenţa organismului la insuficienţa de oxigen, măreşte capacitatea de muncă, capacitatea functională;
• Scade nivelul lipidelor din sânge, inclusiv al colesterolului, reglează echilibrul dintre calciu şi fosfor din sânge;
• Elimină activ din organism substanţele toxice, inclusiv pe cele ale preparatelor medicamentoase;
• Îmbunătăţeşte funcţiile ficatului, rinichilor, plămânilor şi schimbul de substanţe în toate organele;
• Reglează numărul trombocitelor în sânge;
• Are acţiune anticancerigenă datorită îmbunătăţirii stării organului afectat, la fel stimulează activitatea leucocitelor care amortizează acţiunile secundare ale radioterapiei;
• Oferă un efect pronunţat în calitate de mijloc ajutător în tratare.

UTILIZARE:
• Bolile organelor respiratorii: bronşita, pneumonia, astmul bronşic, emfizemul pulmonar, tuberculoza şi altele (tuse, slabiciune, transpiraţii, indispoziţie, efecte cauzate de slăbirea plămânilor), etc.
• Bolile rinichilor: Cordicepsul îmbunătăţeşte schimbul de substanţe al rinichilor, dinamica celulelor, îmbunătăţeşte şi restabileşte traumele patologice şi medicamentoase ale tuburilor renale. Îndepărtează durerile intense din picioare şi în regiunea lombară, preîntâmpină poluţia şi glomerulonefrita, pielonefrita, cistita etc.
• Bolile vaselor sanguine ale cordului. Cordicepsul măreşte îndelungat circulaţia sanguină a vaselor coronariene, reglează relaţia dintre calciu şi fosfor în sânge (coronaroscleroza, boala ischemică a inimii, stenocardie (angină pectorală), infarctul miocardului, riscul de trombogeneza. Cordicepsul este un mijloc preţios pentru tratarea stabilă a bolilor coronare ale inimii.
• Bolile ficatului: hepatita, profilaxia cirozei ficatului, îmbunătăţirea schimbului de substanţe în celulele ficatului (hepatocitelor) datorită îmbunătăţirii vascularizării şi hrănirii poate să preîntâmpine şi să stopeze dezvoltarea cirozei;
• Bolile sanguine: purpura trombocitopenică (boala Werlhof). Simptomul principal fiind hemoragiile multiple in piele ( „boala petelor”), hemoragia mucoasei, ca rezultat anemie secundară. În cazul leucemiilor, stabilizarea procesului şi preîntâmpinarea trecerii bolii în stadiu de etapă malignă;
• Tumori maligne ale diferitelor organe, chiar şi în stadiu înaintat al bolii acţionează pentru îmbunătăţirea funcţiei organului inflamat, îmbibarea, frânarea principalului focar al tumorii. De aceea, în cazul tumorilor cerebrale maligne şi în special benigne, cordicepsul dă un rezultat stabil şi pozitiv. Cordicepsul ajută la inhibarea focarului principal al bolilor maligne, prelungeşte timpul de funcţionalitate a acestor organe, le îmbunătăţeşte starea. Cordicepsul îmbunătăţeşte activitatea leucocitelor. Pentru bolnavii cu tumoră cerebrală maligna, cordicepsul este un mijloc ideal pentru un tratament stabil.
• Acţiune antitoxică. Cordicepsul îmbunătăţeşte dinamica celulelor ficatului, rinichilor, plămânilor şi schimbului de substanţe al întregului organism, iar acest fapt ajută la eliminarea substanţelor toxice din organism, inclusiv otrăvurile intestinale, compuşilor medicamentoşi, radicalilor liberi (radionucleizilor);
• Efectul de însănătoşire şi în profilaxia, practic, a tuturor bolilor.

Rhodiola

[Ingrediente] Rhodiola rosea, extract de Cordyceps sinensis

Rhodiola, folosită din timpuri străvechi, creşte pe platoul Qinghai din Tibet, în munţii Changbai, la o altitudine de peste 3500 de metri şi mai este cunoscută drept „ginsengul platourilor” sau „rădăcina aurie”. Rhodiola, “spiritul Tibetan”, este obţinută din extracte de calitate folosind biotehnologia moderăa superioară, în cadrul Institutului Regional din Delta Yangtze a Universităţii Tsinghua.

Populaţia din Asia de Est şi Mijlocie utilizează Rhodiola de mii de ani. Efectele sale benefice pentru menţinerea sănătăţii au fost menţionate deja acum 1200 de ani, în scrierile tibetanilor. Acestea descriu o plantă sacră cu calităţi „supranaturale” tămăduitoare. Circulă multe legende populare orale care susţin că cine bea în fiecare zi, o dată, un ceai preparat din această plantă, va trai până la 100 de ani. Cercetătorii din China au remarcat proprietăţile uimitoare ale misterioasei plante, utilizând rădăcinile ei pentru prevenirea infarctului miocardic, „purificarea” sângelui şi ameliorarea circulaţiei sanguine. A fost intrebuinţată, cu succes, împotriva răcelilor şi a unor boli virale, precum şi pentru ameliorarea circulaţiei sanguine şi prevenirea infarctului miocardic. Cercetătorii şi consumatorii, deopotrivă, sunt convinşi că prelungeşte viaţa şi că asigură rezistenţa fizică şi psihică la efectele nocive din mediul înconjurător.

În literatura de specialitate sunt menţionate următoarele proprietăţi ale plantei Rhodiola rosea:
Echilibrează funcţiile psihice, îmbunătăţeşte şi restabileşte capacitatea de apărare a organismului şi imuno-toleranţa, supraveghează activitatea sistemului imunitar (faţă de procesele maligne), menţine homeostazia organismului, asigurând astfel echilibrul între sistemul imunitar şi nivelul hormonal. Sub efectul stresului, creşte nivelul serotoninei şi al dopaminei şi ajută la menţinerea lor la un nivel corespunzator. Reduce efectul nociv al stresului asupra inimii, precum şi oboseala. Creşte potenţa sexuală. E eficientă în eliminarea disfuncţiilor sexuale, atât la femei, cât şi la barbaţi.

La persoanele cu diabet, accelerează producerea insulinei şi, prin aceasta, scade nivelul glicemiei. Substanţele active din Rhodiola – rosavinul, rosarin, rosin şi salidrosida - cresc nivelul serotoninei în creier, reducând sau înlăturând depresia. Fiind un antioxidant puternic, poate fi eficient nu numai în prevenirea acţiunii dăunătoare a radicalilor liberi şi a mutagenilor, ci şi în regenerarea leziunilor apărute la nivelul acidului dezoxiribonucleic (ADN). Îmbunătăţeşte performanţa sportivilor şi creşte capacitatea de rezistenţă a acestora, facilitând utilizarea mai eficientă a rezervelor metabolice. Îmbunătăţeşte starea generală, asigură prospeţimea psihică, optimizează memoria şi, în general, munca intelectuală.

Combinaţia de rodiola şi cordiceps, determină ca acest produs să acţioneze in cazul multor afecţiuni:

Activitate fizica (stimulator)
Adult (18-50 ani) preventiv in diverse afecţiuni
Antioxidant puternic
Aritmie cardiacă
Depresie
Diabet (reglare glicemie)
Echilibru energetic
Infarct miocardic (prevenire)
Insomnii
Menopauză
Nervozitate
Potenţă
Psoriazis
Ritm cardiac (lipsă Ca, Mg, K, B2)
Stres (dereglări pe fond nervos)
Ulcer gastroduoden

Glucozamina/ Concriotin Sulfat

Glucozamina şi Complexul Condroitin de la MapleLife asigură un supliment important pentru încheieturi rezistente şi ţesut conjunctiv sănătos. Glucozamina este un constituent important de care are nevoie organismul pentru a produce moleculele specializate numite glucozaminoglicani, care se găsesc în cartilaje. Aceştia joacă un rol important în sănătatea articulaţiilor, ligamentelor şi tendoanelor. Studiile au arătat că glucozamina poate opri şi inhiba inflamaţia şi procesul artritic, stimulând repararea acestor ţesuturi conjunctive. Forma de sulfat de glucozamină (GS) – stabilizată cu sare minerală - este singura formă care a demonstrat în testările clinice că este eficientă în osteoartrită. Din acest motiv ea este forma preferată. În combinaţie cu condroitina poate proteja şi reface cartilajul. Condroitin sulfatul, care e format dintr-un lanţ repetitiv de molecule numite glucozaminoglicani, este o substanţă care se găseşte în mod natural în cartilaje şi ea stimuleză producerea cartilajului. Ea sprijină transportul apei şi al nutrienţilor în cartilaje, inhibă enzimele care cauzează distrugerea cartilajului şi are efect antiinflamator. Codroitina stimulează producerea componentelor cheie ale cartilajelor - condrocite şi proteoglicani. În boli degenerative, cum ar fi osteoartrita, există o pierdere de sulfat condroitin şi cartilajele se erodează. Condroitin sulfatul a demonstrat, în urma multor teste efectuate, că linişteşte durerile şi încetineşte, chiar opreşte, osteoartrita.
Mod de administrare: Se iau 3 capsule pe zi după masă sau la indicaţiile nutriţionistului.
Mod de prezentare: 900 mg/capsulă, 100 capsule/cutie.

Colostrum(tablete masticabile)

I. Introducere
Baza primă a acestui produs este obţinută din secreţia lactată a vacilor din primele trei zile postpartum, vacile fiind crescute doar pe păşuni nepoluate (bio-păşuni). Colostrul mai este supranumit şi „esenţa cerului şi a pământului”. Spectrul bogat al factorilor de imunitate (imunoglobulina IgG), factorii de creştere IgF specifici alimentaţiei naturale la sân şi calciul natural cu absorbţie rapidă, ajută creşterea şi dezvoltarea oaselor la copii, în timp ce ajută la creşterea celulelor creierului, fiind eficient totodată şi în prevenirea osteoporozei la vârstnici.Colostrul este o sursă naturală de antibiotice, ajutând mult la dobândirea imunităţii, crescând dezvoltarea fizică. De asemenea, colostrul conţine cel puţin 7 factori de creştere, proteine biologic active legate în peptide, vitamine.

II. Caracteristicile produsului
1. bogat în nutrienţi: factorii de imunitate (imunoglobulina IgG), factorul de creştere IgF, factori probiotici, vitamine, minerale, promotori de imunitate. Datorită acestor nutrienţi produsul ajută la creşterea sănătoasă a copiilor şi a tinerilor.
2. factorul intensiv IgG: este unul dintre cele mai bogate produse în colostru – de 20-30 ori mai mult decât alte produse cu colostru bovin.
3. rata de absorbţie a IgG: standardul GMP completat de multiple certificate internaţionale.
[Ingrediente] pudră de colostru, fructoză, praf de zer, gluconat de zinc, CMC
[Ingrediente active] proteine ≥ 80mg /g cu un număr mare de factori de imunitate şi de creştere, cum ar fi Lactoferin Lizozima, factori de creştere a epidermei etc.
[Specificaţii] 100 tablete a 500 mg fiecare.
[Mod de administrare] 2 tablete o dată pe zi
[Depozitare] a se păstra în loc uscat, răcoros, aerisit. [Data producerii] a se vedea pe flacon.

III. Rolul în nutriţie al produsului:
1. promovează dezvoltarea oaselor, a dinţilor, crescând densitatea osoasă
2. previne osteoporoza, osteomalacia, densitatea osoasă scăzută a persoanelor în vârstă, durerile de spate, crampele picioarelor, picioare deformate şi rahitice
3. creşte imunitatea
4. reglează flora intestinală şi tranzitul intestinal; factorii de imunitate din colostru sunt eficienţi în protecţia împotriva viruşilor, bacteriilor, ciupercilor şi altor toxine şi factori alergeni. Poate îmbunătăţi funcţia gastrointestinală, având efecte seminficative la pacienţii cu ulcer gastric
5. îmbunătăţeşte creşterea şi dezvoltarea inteligenţei. Colostrul conţine taurină, colină, lecitină şi alţi nutrienţi esenţiali creşterii şi dezvoltării armonioase a copiilor. De asemenea, are rol important în dezvoltarea mentală. Este de un real ajutor bebeluşilor şi copiilor care au diaree sau constipaţie, anorexie, creştere întârziată sau încetinită
6. eliminarea oboselii, a îmbătrânirii precoce
7. întăreşte sănătatea, îmbunătăţeşte performanţa sportivă. Colostrul este singurul factor natural al creşterii imunităţii combinat cu factorul de creştere. De aceea, poate ajuta sportivii să se refacă după efortul fizic, ajutând la refacerea musculară şi a ţesuturilor, protejând articulaţiile
8. starea de boală şi refacerea după boli: sinergia variaţilor factori de creştere din colostrul de bovine ajută la creşterea normală a celulelor, repararea ţesuturilor şi vindecarea după traume, crescând rezistenţa şi imunitatea
9. aduce un aport suplimentar mamelor care alăptează la sân.

Kava

Ovarul este organul reproducător al femeii şi ocupă un loc important în ceea ce priveşte secreţia hormonilor, reglând echilibrul endocrin al femeii. Deficitul în funcţionare al ovarelor cauzat de diverse leziuni sau dezechilibre hormonale poate duce la disfuncţii endocrine, inclusiv la menopauza precoce care poate începe chiar de la varsta de 30 ani.
Capsulele Kava îmbunătăşesc funcţiile ovarelor şi ajută la întârzierea apariţiei menopauzei. Kava reglează echilibrul endocrin al femeii, ameliorează diversele disfuncţii ale ovarelor, favorizând secreţia de estrogen. Sunt benefice în cazurile de depresie, insomnie, stări de irascibilitate, menstruaţie neregulată, dismenoree, ajutând la creşterea libidoului.

Caracteristicile produsului:
[Principalele ingrediente] rădăcină de kava, izoflavone din soia, vitamina E.
[Contraindicaţii]: Nu este recomandat copiilor.

Rolul în nutriţie al produsului:
1..Are ca rol refacerea leziunilor ovariene şi a sistemului reproductiv, contribuie la creşterea libidoului şi la îmbunătaţirea activităţii sexuale.
2. Creşte la femei nivelul hormonilor estrogeni, fiind util în înlăturarea efectelor unui nivel scăzut de estrogeni, cum sunt: insomnii, lacune de memorie, piele uscată şi aspră, pigmentare, riduri, paliditate a tenului, căderea părului, iritabilitate, incontinenţa urinară.
3. Ajută la reglarea ciclului menstrual şi întârzie menopauza asigurând sănătatea sistemului reproducător al femeii.
4. Datorită compoziţiei, deţine importante particularităţi antidepresive, ajută la eliminarea stresului, reduce anxietatea.
5. Potrivit pentru femeile însărcinate sau cele care alaptează

Chitosan

Indicatii:
1. Boli oncologice, inclusiv, în caz de metastaze şi intoxicaţii.
2. Diabet, inclusiv, dependenţă de insulina.
3. Boli ale ficatului, inclusiv, ciroza.
4. Boli ale inimii şi ale vaselor, inclusiv, ateroscleroză, infarct, edem cerebral, şi hipertensiune.
5. Obezitate şi alte forme de dereglare ale schimbului de lipide, inclusiv, hipercolesteromia.
6. Boli ale tractului digestiv, inclusiv, disbacterioză, constipaţii cronice.
7. Arsuri, răni şi alte traume ale ţesuturilor cutanate.
8. Stări hipoimune, de diferite caractere.
Intoxicaţii acute şi cronice în mediu industrial, alimentar, inclusiv, radioterapia

Ganoderma si Spirulina

Compania „Yofoto” a utilizat cele mai noi biotehnologii pentru a combina inventiv sporii de Ganoderma Lucidum cu alge naturale sprialate. Astfel au produs tabletele de Ganoderma Lucidum şi alge spiralate „Life vigor”.algele spiralate pot rapid reface nevoile de nutriţie ale organismului uman. Ridică imunitatea organismului, îmbunătăţeşte funcţionarea stomacului a intestinelor. Ca urmare, extractul de praf de spori Ganoderma Lucidum poate fi în întregime absorbit şi utilizat de corpul omului. Oferă maximul de eficacitate, umple celulele de vitalitate, creşte rezistenţa la radio- sau chimioterapie, inhibă creşterea celulelor canceroase, previne apariţia cancerului. Ajută la refacerea după operaţii sau după boli grave. De asemenea, protejează ficatul, reduce colesterolul, previne apariţia unor boli cronice ale ficatului, inimii, creierului, sistemului vascular sau a diabetului. Este un produs minunat al noii generaţii de produse pentru sănătate.

Compoziţie principală: praf de spori Ganoderma Lucidum, alge spiralate

Recomandări: persoanele cu imunitate scăzută, slăbite şi adeseori bolnave, pacienţii care suferă de afecţiuni ale ficatului, stomacului, intestinelor, inimii, creierului sau vaselor de sânge, diabet, cele care fac radio- sau chimioterapie, vegetarienii, persoanele obeze sau cele anorexice, cei care au fost supuşi deseori radiaţiilor sau surselor de poluare.

Drajeuri Foca Nordica

Ingrediente principale: focă nordică cu blană, moşmon, Alpinia Oxyphylla, yam, , crisalidă de vierme de mătase, scorţişoară chinezească.
Conţinut efectiv: 250 mg de polizaharide brute la 100 de grame.

Caracteristicile produsului:
Pilulele de focă de blană nordică îndepărtează căldura internă excesivă. Nu veţi simţi căldură sau sete când veţi lua aceste pilule. Nu are efecte hormonale şi nici adverse. Este cu adevărat un tonic. Datorită efectului de „3 în 1’ de a „învigora circulaţia sângelui, a depăşi intoxicarea şi acumularea de reziduuri în corpului omului, hrănirea rinichilor”, elimină rapid deşeurile metabolice, radicalii liberi, toxinele, resturile medicamentelor acumulate în timp în corp. Hrăneşte rinichii, previne slăbiciunea şi creşte rezistenţa la oboseală. Datorită efectului benefic al pilulelor de focă „Yofoto”, îmbunătăţeşte funcţionarea rinichilor şi îndepărtează „oboseala rinichilor”, înlăturând starea de sub-sănătate. Restabileşte vitalitatea, energia şi dinamicitatea corpului uman şi îndeplineşte obiectivele de hrănire a rinichilor, îmbunătăţire a sexualităţii, păstrare a sănătăţii şi longevitate. Creşte in interiorul corpului producerea şi reactivitatea superoxid dismutaza (SOD), şi a glutation peroxidaza (GSH-PX), creşte capacitatea organismului de a îndepărta radicalii liberi. Este bun pentru muşchi şi oase. E un produs bun împotriva frigului şi umidităţii. Conţine un mare număr de compuşi de nutriţie cum ar fi calciu, clei de oase etc. Rinichii sunt în strânsă legătură cu oasele. Oasele produc măduvă osoasă care hrăneşte creierul. Maduva oasoasă este produsă esenţial din rinichi. Este depozitată în cavităţile oaselor pentru a îmbogăţi şi susţine scheletul. Mai mult, rinichii pot activa vitamina D, îmbunătăţi absorbţia calciului şi a fosforului. Creşte cantitatea de calciu care lipseşte în mod normal la persoanele în vârstă sau cele de vârstă mijlocie.

Nerecomandat: copiilor şi tinerilor.
Excelent pentru sterilitate masculina dar si feminina. Rezultate imediate la spermograma.

Capsule Aloe

Caracteristicile produsului:
Capsulele moi aloe „Life vigor” folosesc ca materie primă de bază aloe. S-au adăugat vitamina E şi fructooligozaharide, FOS. Pentru a susţine activitatea aloe, vitamina E luptă împotriva radicalilor liberi, întârzie bătrâneţea, îndepărtează pistruii. Fructooligozaharidele, FOS, pot stimula peristaltismul intestinal, ajustează funcţiile intestinului, promovând activitatea florei microbiene. Dezintegrează şi elimină substanţele dăunătoare cum sunt toxinele intestinale etc. Sporeşte eficienţa absorbţiei nutrienţilor. În acelaşi timp sporeşte imunitatea corpului. Combinaţia ştiinţifică a celor trei materiale de bază din capsulele moi de aloe „Life vigor” face ca eficacitatea hrănirii frumuseţii interne să determine şi frumuseţe externă. Experimentele funcţionale au demonstrat că îngrijeşte frumuseţea, protejează sănătatea, îndepărtează chloasma, îmbunătăţeşte funcţiile stomacului şi cele intestinale. Ajută la înlăturarea constipaţiei.

Compoziţie: aloe, vitamina E, Fructooligozaharidele FOS
Fiecare 100 g conţine 122 mg barbaloină, 4,9 g vitamina E, 4,1 g Fructooligozaharidele FOS
Recomandat: persoanele care suferă de chloasmă sau constipaţie.
Nerecomandat: copii, femei gravide sau care alăptează, persoanele cu diaree cronică.

Capsule Colagen

Colagenul este o substanţă care conectează diferite celule ale pielii. Această activitate ajută pielea să fie moale, elastică şi frumoasă. Colagenul poate efectiv grăbi creşterea celulelor dermei. Activează celulele epidermei, păstrează elasticitatea pielii şi fermitatea, previne formarea ridurilor. Colagenul are legătură strânsă cu retenţia de apă în ţesut, catifelează şi hrăneşte pielea, întinerind pielea.

Capsulele colagen „Life vigor” utilizează colagenul tip III care este cel mai uşor de absorbit de către corpul uman. Poate efectiv să păstreze pielea hidratată, restabilind elasticitatea pielii, îndepărtând pistruii şi ridurile. Pielea devine catifelată şi moale ca a unui bebeluş. În acelaşi timp, întăreşte muşchii şi scheletul, consolidând şi dând elasticitate scheletului.

Compoziţie: colagen tip III

Maxiflex

Recomandări:

Pentru ameliorarea durerilor asociate cu osteoartrita, împotriva deteriorării cartilajului.

Descriere:
MaxiFlex este în special făcut pentru protecţia şi împotriva deteriorării cartilajului. Un ingredient principal, sulfat de glucosamine, este implicat în formarea unghiilor, tendoanelor, pielii, ochilor,a lichidul sinovial, osos, ligamentelor, valvelor cardiace, şi în leziuni tractului digestiv, respirator si urinar, reduce inflamaţiile, prevenirea calcifierii ţesuturilor şi de depozitele de calciu din interiorul articulaţiilor.

Capsule Calciu „LAPTE DE AUR”

Calciul din lapte provine din laptele proaspăt. S-au folosit tehnici superioare de extracţie. Trece prin multe procese cum ar fi separarea cazeinei; a laptelui condensat; a zerului şi lactozei; degresare, filtrare microgranulată, uscare, sterilizare etc., pentru un produs elaborat. Se numeşte în mod obişnuit „lapte de aur”.

Datorită unei formule ştiinţifice, proporţia calciu-fosfor este similară cu cea din scheletul uman. S-a adăugat special CPP pentru a păstra condiţiile de dizolvare a calciului în intestine. Este adăugată suplimentar vitamina D pentru a ajuta absorbţia completă a calciului în intestine. Aceasta asigură absorbţia 100% a capsulelor de calciu „Laptelui de aur”. Pe lângă acestea, concentraţia de calciu şi nutrienţi din fiecare capsulă de „Lapte de aur” este egală cu cea din 2 cutii de lapte. Are un gust plăcut. Nu conţine alte surse de calciu, pigmenţi sau conservanţi.

Ingredienţi: calciu din lapte, CPP, vitamina D, glucoză
Substanţă activă: calciu din lapte ≥500mg
Conţinut net: 2500mg /capsulă
Compozitie/tabletă: Glucoză 83%, calciu din lapte 15.7998%, fosfolipide din cazeină (CPP) 1.2%, vitamina D 0,002%
Conţinut nutritiv: Item La 100 g DZR%
Valoare energetică 1411kJ 17%
Proteine 1.2g 2%
Carbohidraţi 83g 28%
Grăsimi 0g 0%
Sodiu 0mg 0%
Calciu 4g 500%
Vitamina D 50mcg 1500%
A nu se depasi % DZR.

Calciul şi sănătatea
Calciul - metalul vieţii
Calciul are un rol major în formarea scheletului şi a dinţilor. 99% din calciu există în schelet şi în dinţi şi sprijină viaţa noastră. Restul de 1% se găseşte în ţesuturile moi, în fluidele extracelulare, sângele omului. Are un rol important în menţinerea vieţii, în ajustarea funcţiilor corpului uman. Calciul este unul dintre elementele indispensabile pentru a menţine sănătatea corpului omenesc. De asemenea este elementul anorganic cu cea mai mare concentraţie în corp. El deţine 1,5% - 2% din greutatea corpului. În corpul unui adult există 850 – 1200 g de calciu. Calciul este indispensabil în menţinerea vieţii. Nu poate fi înlocuit de alte substanţe. Corpul uman poate fi susţinut şi perfectat prin existenţa calciului. Deci este potrivit să spunem „calciul este suportul vieţii”. Fără calciu nu există mişcare a vieţii.

Rolul calciului:
Calciul joacă un rol semnificativ în menţinerea funcţiilor normale ale corpului omului.

Funcţiile principale ale sale sunt:
Ajută la creşterea scheletului, menţine sănătatea acestuia;

Asigură contracţia normală şi expansiunea musculară;

Garantează funcţionarea optimă a nervilor;

Menţine tensiunea arterială normală;
Menţine aglutinarea sângelui;

E în legătură cu mecanismul de protecţie a sistemului imunitar.

Rata de absorbţie a câtorva tipuri de compuşi de calciu:
Carbonat de calciu 39%, Lactat de calciu 32%, Citrat de calciu 30%, Oxalat de calciu 30%, Gluconat de calciu 27%, Acetat de calciu 32%, Calciu din lapte >90%

Ginko Biloba

Recomandări:

Îmbunătăţeşte memoria, funcţia cognitivă, şi îmbunătăţeşte circulaţia.

Descriere:

Ginkgo biloba este adesea utilizat pentru a trata şi a spori sistemul circulator si tulburările de memorie. Ginkgo biloba poate fi deosebit de eficace împotriva scăderii debitului de sânge la creier, în special la persoanele în vârstă. Studiile de laborator au demonstrat că Ginkgo biloba îmbunătăţeşte circulaţia sanguină dilatând vasele de sânge . Flavonoidele şi terpenoidele, găsite în Ginkgo biloba, au, de asemenea, proprietăţi antioxidante. Radicali liberi care contribuie la o serie de probleme de sănătate, inclusiv boli de inimă şi cancer, precum si Boala Alzheimer şi alte forme de demenţă, sunt neutralizaţi de antioxidanţii componenţi ai acestui produs.

Fier

Recomandări:

Ajută la formarea globulelor roşii, previne deficitul de fier si anemia.

Descriere:

Fierul este o componentă esenţială de proteine implicate în transportul de oxigen. Este, de asemenea, esenţială pentru reglementarea celulelor de creştere şi diferenţiere. Deficitul de fier duce la oboseala, la lipsa de performanţă, şi la scăderea imunităţii. Femeile gravide, persoanele cu insuficienţă renală si tulburări gastrointestinale au nevoie de supliment de fier.

Ulei de Foca

Recomandare:

Sursa de acizi graşi Omega 3 pentru întreţinerea sănătăţii.

Descriere:

Uleiul de foca este recunoscut ca fiind cea mai bună sursă de Omega-3 acizi graşi, conţinând cantităţi considerabile de APE şi DHA, dar de asemenea, DPA. O treime din lungimea lanţului de Omega-3 acizi graşi care circulă în sângele uman sunt rezultatul DPA, care sunt cei mai importanţi acizi graşi esenţiali în menţinerea elasticităţii pereţilor arteriali. Este, mai hrănitor decât uleiul de peşte, şi mai puţin vulnerabil la procesul de oxidare.

Extract de Afine(Cowberry)

Recomandat:

Persoanelor care suferă de boli circulatorii, vene varicoase, cataractă, glaucom, hemoragii ale retinei

Descriere:

Afinul (Vaccinium myrtillus) este un arbust, care creşte la munte, cu fructe de culoare negru albăstrui şi gust duce acrişor. Frunzele şi fructele de afin sînt folosite de secole pentru efectele terapeutice pe care le are asupra sănătăţii umane, reprezintă o sursă extrem de bogată de vitamina A şi C, dar şi de nutrienţi precum flavonoide şi antocianine, care protejează organismul uman împotriva diabetului şi bolilor de inimă.

Produsl conţine extract de afine ( European blueberry sau New Zeeland cranberry, Vaccinium myrtillus) cu un conţinut bogat de antocianine (33%)care au proprietatea de a menţine intergritatea capilară, nivelul stabil al colagenului şi au proprietaţi antioxidante
Vitaminele şi nutrienţii din afine au o mare eficienţă şi împotriva oboselii ochilor sau a orbirii pe timp de noapte.

Ingrediente: extract de afine , luteina

Acţiune:
• îmbunătăţeşte flexibilitatea capilarelor, dilatarea vaselor sangvine şi previne rupturile vasculare
• previne arteroscleroza, puternic antioxidant ajută în eliminarea radicalilor liberi
• protejează ţesuturile retinei împotriva radicalilor liberi
• efecte benefice în cazul miopiei, hipertropiei, presbiopiei, cataractei, , astigmatismului, hipermetropiei, glaucomului, degenerescenţei maculare.
• antiinflamator si antialergic

 

0230561977 (8:00 -13:00)
0744266287 (8:00 -18:00)